SOUND - LIGHT - DJ

SOUND - LIGHT - DJ

SOUND - LIGHT - DJ

äänentoisto

Tjänster

Bekanta dig med våra tjänster! Vi livar upp ditt evenemang på ett proffsigt sätt. Vi erbjuder också kompletta
servicepaket.

Läs mer

Kontakt­uppgifter

Vänd dig till oss då du vill försäkra dig om de bästa
möjliga belysnings- och ljudlösningar till ditt
evenemang.

Läs mer

Imponerande belysnings- och ljudlösningar för din fest

Gästerna står givetvis i centrum vid varje fest, men vad skulle en fest vara utan den stämning man kan skapa med hjälp av belysning och musik? AudioRent SLD är ett företag specialiserat på belysnings- och ljudlösningar, med vars hjälp eventtekniken kan skötas professionellt. Förutom högkvalitativ teknik står vi också till tjänst med personal; våra ljus- och ljudtekniker skapar den rätta stämningen inför festen, och proffsiga DJ-tjänster tar den till en helt ny nivå. Vi betjänar främst våra kunder på Åland, men förhåller oss alltid öppna för förslag! Kontakta oss för en offert, så påbörjar vi planeringen av ditt evenemang redan idag.

Belysning och musik till alla typer av evenemang

Vår kundbas är omfattande och vi betjänar både privatpersoner, företag, föreningar och andra organisationer med alla typer av belysnings- och ljudlösningar. Vi kan till exempel liva upp födelsedagsfester, bröllop, mässor, företagsfester, utställningar och företagslokaler, och erbjuda ljus och ljud vid festivaler och andra musikevenemang. Vi är ett fullserviceföretag; med vår egen transportutrustning kan vi leverera utrustningen till evenemanget, installera dem för användning, ta hand om tjänsterna under evenemanget och slutligen demontera och frakta bort utrustningen efter evenemanget. Oavsett om ditt evenemang är litet eller stort, kan vi säkert vara till hjälp och vid behov också rekommendera andra tjänsteleverantörer för att uppfylla dina önskemål.

Kontakta oss och boka i tid utrustningen till ditt evenemang!

Boka belysnings- och ljudlösningar av proffsen. Fyll i den önskade informationen i formuläret, så återkommer vi till dig med förslag på den lämpligaste lösningen. Om du har allmänna frågor om våra tjänster kan du också ringa eller skicka oss e-post.

Via e-post
Via SMS

Vi skapar stämningen – kontakta oss för mer information

Säkerställ kvaliteten på ditt evenemangs belysnings- och ljudlösningar och boka högkvalitativ eventteknik inklusive förverkligandet av tillhörande tjänster från en och samma professionella aktör. I synnerhet vid tidpunkter såsom skolavslutningar, sommarbröllop och julfester i slutet av året är våra tjänster mycket efterfrågade, så ju tidigare du kontaktar oss, desto säkrare får du den service du behöver precis då du vill ha den.